avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Activitate bubudyzzye

Activitate bubudyzzye

Răspuns la discuția marturie mincinoasa? sau?
sunt studenta la drept dar in ziua de azi greu mai gasesti pe cineva care sa invete pt atata tp kt vezi k unii se chinuie altii platesc nu-=ti mai vine...facultatea a devenit generala parerea mea
nu stiu cred k a fost inchis si eliberat.....knd o sa mai vb cu el o sa il pun sa imi explice mai bine....si revin pt ca acum nu mai inteleg nici eu nimic:)
poate nu stiu eu sa ma exprim corect..si deeacea s-a creat o ambuscada...dar cel mai bun raspuns pe care i-l pot da e sa vina in tara sa vada ce s-a intamplat defapt in lipsa lui nu?
nici eu nu stiu prea multe pt k nu mi-a explicat in termeni judiciari....am inteles k a facut inchisoare si ca a iesit cu suspendare....sau k i-a ramas coada....si apoi a plecat...si in lipsa lui....au aparut inca 3 dosare....
multumesc mult:) insa cum poate face dovada? presupun k exista iesirea din tara nu? pe undeva? chiar daca poti iesi doar cu buletinul nu? nu am plecat din tara si nu stiu cum e:)
buna ziua tin sa va multumesc anticipat pt rasp pe care o sa mi le oferiti, sunt studenta la drept si am fost intrebata de un amic de o problema insa nu stiu sigur cu ce am deaface...sa incepem: mi-a spus k el are un dosar penal prin care a primit 5 ani cu suspendare....nu prea am inteles mare lucru de la el insa el este nedumerit pt k este plecat de 2 ani aproape din tara si parintii lui s-au trezit in in decursul verii acestea a mai comis 3 infractiuni...el nefiind in tara iar acestea le-ar fi facut in tara:) adik a furat dar nu e in tara:) mi se pare o aberatie...el insa este speriat deoarece a mai avut probleme cu legea si mi-a mai spus k sunt martori care au declarat k el a comis infractiunea....si a primit o cerere de aducere in judecata....este posibil? sa i se intample ceva atat timp kat el nu e in tara? doar pt k sunt niste declaratii mincinoase? si din cauza k are coada? multumesc astept un rsp