avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Activitate Popescu_Popescu

Activitate Popescu_Popescu

Buna! Cu regret spun acest lucru si imi este foarte rusine,dar am facut-o de oaie. Am intrat in supermarketul Real din cluj de unde am cumparat struguri si nectarine in valoare de 11 lei. Asupra mea aveam 20 de lei. La raionul de papetarie am vazut un set de markere pt inscriptionat dvd-urile in valoare de 15 lei. Oricum aveam de gand sa le cumpar in ziua urmatoare dar am facut prostia sa cred ca le pot fura si sa nu fiu prins. Dupa ce am platit fructele am fost acostat de un agent de paza, dus intr-o camera de a lor de unde ei au chemat politia. Am fost surprins de camera de luat vederi. Echipajul de politie ajuns la fata locului mi-a luat declaratia, atat mie cat si operatorului ce m-a surprins pe camera. Dupa plecarea politistilor, am imprumutat 6 lei de la un coleg plus cei 9 restul de la fructe si am achitat markerele dar nu am mai luat bonul. Eram necajit, si foarte abatut. Politistii mi-au spus ca voi fi chemat la politie pentru inca o declaratie. Doresc sa precizez ca nu am antecedente penale, sunt la prima abatere de acest gen,nu am luat niciodata vreo amenda,am fost cooperant si mi-am recunoscut imediat fapta. As dori sa stiu ce risc in acest caz. Sub ce incidenta a legii ma incadrez si ce pot sa fac ca greseala pe care am facut-o sa fie cat mai putin sanctionata. Va multumesc .