Programarea instalarii cablului a fost telefonic.
De la instalare, am primit facturile lunar, pe care le-am si platit. Asa ca nu poate fi vorba de incheierea contractului cu o alta persoana. Persoana care a fost la instalare a avut doar un aviz de expeditie sau proces verbal , nu mai stiu, o sa verific, oricum stiu sigur ca nu contractul, pentru ca eram preocupata daca m-au trecut la abonamentul pe care l-am optat .
Am incheiat un contract cu UPC in urma cu 4 luni, intre timp a aparut o oferta mai buna in zona, adica cea a RDS-ului si as dori sa reziliez contractul.
Problema este ca din auzite si apoi la telefon de la un operator UPC , am aflat ca trebuie sa platesc o taxa de 200 RON daca reziliez contractul inainte de 24 luni.
Problema este ca la instalare eu nu am primit contractul sa-l citesc/ semnez. La caserie UPC mi-au spus sa iau legatura telefonic cu un operator UPC. Nu am rezolvat aceasta problema. Au zis ca transmit superiorilor aceasta situatie. Au dreptul sa-mi ceara sa respect conditii din contract fara sa am contractul semnat de ambele parti?
Multumesc .