avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Activitate Ana_Si

Activitate Ana_Si

Răspuns la discuția Contract UPC
Chiar daca ei probabil ca au editat un contract dar care nu este semnat de mine?Am sa revin cu detalii, daca intampin greutati.

Multumesc foarte mult.
Răspuns la discuția Contract UPC
Programarea instalarii cablului a fost telefonic.
De la instalare, am primit facturile lunar, pe care le-am si platit. Asa ca nu poate fi vorba de incheierea contractului cu o alta persoana. Persoana care a fost la instalare a avut doar un aviz de expeditie sau proces verbal , nu mai stiu, o sa verific, oricum stiu sigur ca nu contractul, pentru ca eram preocupata daca m-au trecut la abonamentul pe care l-am optat .
Discuție Contract UPC
Buna tuturor,

Am incheiat un contract cu UPC in urma cu 4 luni, intre timp a aparut o oferta mai buna in zona, adica cea a RDS-ului si as dori sa reziliez contractul.
Problema este ca din auzite si apoi la telefon de la un operator UPC , am aflat ca trebuie sa platesc o taxa de 200 RON daca reziliez contractul inainte de 24 luni.
Problema este ca la instalare eu nu am primit contractul sa-l citesc/ semnez. La caserie UPC mi-au spus sa iau legatura telefonic cu un operator UPC. Nu am rezolvat aceasta problema. Au zis ca transmit superiorilor aceasta situatie. Au dreptul sa-mi ceara sa respect conditii din contract fara sa am contractul semnat de ambele parti?
Multumesc .