Am incheiat un contract cu UPC in urma cu 4 luni, intre timp a aparut o oferta mai buna in zona, adica cea a RDS-ului si as dori sa reziliez contractul.
Problema este ca din auzite si apoi la telefon de la un operator UPC , am aflat ca trebuie sa platesc o taxa de 200 RON daca reziliez contractul inainte de 24 luni.
Problema este ca la instalare eu nu am primit contractul sa-l citesc/ semnez. La caserie UPC mi-au spus sa iau legatura telefonic cu un operator UPC. Nu am rezolvat aceasta problema. Au zis ca transmit superiorilor aceasta situatie. Au dreptul sa-mi ceara sa respect conditii din contract fara sa am contractul semnat de ambele parti?
Multumesc .
Programarea instalarii cablului a fost telefonic.
De la instalare, am primit facturile lunar, pe care le-am si platit. Asa ca nu poate fi vorba de incheierea contractului cu o alta persoana. Persoana care a fost la instalare a avut doar un aviz de expeditie sau proces verbal , nu mai stiu, o sa verific, oricum stiu sigur ca nu contractul, pentru ca eram preocupata daca m-au trecut la abonamentul pe care l-am optat .
Atunci atata timp cat sunteti sigura ca nu ati inchieat niciun contract cu UPC, puteti linistita sa incheiati ocntractul cu RDS pentru ca in lips unui contract nu va pot obliga la nimic.:)