avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract UPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract UPC

Buna tuturor,

Am incheiat un contract cu UPC in urma cu 4 luni, intre timp a aparut o oferta mai buna in zona, adica cea a RDS-ului si as dori sa reziliez contractul.
Problema este ca din auzite si apoi la telefon de la un operator UPC , am aflat ca trebuie sa platesc o taxa de 200 RON daca reziliez contractul inainte de 24 luni.
Problema este ca la instalare eu nu am primit contractul sa-l citesc/ semnez. La caserie UPC mi-au spus sa iau legatura telefonic cu un operator UPC. Nu am rezolvat aceasta problema. Au zis ca transmit superiorilor aceasta situatie. Au dreptul sa-mi ceara sa respect conditii din contract fara sa am contractul semnat de ambele parti?
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Ana_Si , utilizator 18:08, 16 Septembrie 2009
In principiu nu vi se poate cere respectarea unui contract la care nu sunteti parte.

Insa, nu stiu cum vi s-a putut face instalarea cablului, etc atata timp cat nu a existat/nu exista un contract semnat de ambele parti.

Exista oare posibilitatea ca titularul contractului sa fie alta persoana?:stunned:
Programarea instalarii cablului a fost telefonic.
De la instalare, am primit facturile lunar, pe care le-am si platit. Asa ca nu poate fi vorba de incheierea contractului cu o alta persoana. Persoana care a fost la instalare a avut doar un aviz de expeditie sau proces verbal , nu mai stiu, o sa verific, oricum stiu sigur ca nu contractul, pentru ca eram preocupata daca m-au trecut la abonamentul pe care l-am optat .
Atunci atata timp cat sunteti sigura ca nu ati inchieat niciun contract cu UPC, puteti linistita sa incheiati ocntractul cu RDS pentru ca in lips unui contract nu va pot obliga la nimic.:)
Chiar daca ei probabil ca au editat un contract dar care nu este semnat de mine?Am sa revin cu detalii, daca intampin greutati.

Multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare furnizori internet si cablu la bloc ContSters363550 ContSters363550 M-am mutat de curind intr-un bloc ce are deja retele UPC si Telekom dar as dori sa-mi instalez Digi/RCS. Problema e ca administratorul refuza sa-si dea ... (vezi toată discuția)
Infrastructura cablu tv bloc nou cgilmeanu cgilmeanu Buna ziua! Bloc nou, dat in folosita anul acesta. Are o infrastructura de cablu TV coaxial facuta prin șapă, prin pereți, în toate apartamentele. Firma ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds! foxy03 foxy03 Buna ziua tuturor. Va solicit ajutorul in urmatoarea problema: Acum un an de zile an incheiat cu firma RDS un contract de furnizare a internetului, ... (vezi toată discuția)