M-am mutat de curind intr-un bloc ce are deja retele UPC si Telekom dar as dori sa-mi instalez Digi/RCS. Problema e ca administratorul refuza sa-si dea acceptul penrtu introducerea retelei in bloc. Mentionez ca nu vor trebui date nici o gaura cu exceptia celei de intrare in bloc, la ghena avem cos liber prin care Telekom si-a instalat reteaua fara a cere acordul nimanui din bloc, doar cu aprobarea administartorului si fara a avea nici un client care dorea sa se conecteze la ei imediat. . Ce recurs legal am ca sa-l fortez pe administrator sa-si dea acordul?
Nu trebuie sa-l fortati pe administrator. Administratorul are misiunea sa si nu are printre atributiuni aprobarea solicitarilor...
Discutati cu presedintele asociatiei atat dumneavoastra cat si reprezentantul firmei de cablu. Si nu trebuie sa-l fortati nici pe presedinte ci doar sa-l convingeti.
Partea proasta la mine e ca administratorul si presedintele sint sot si sotie, iar cu presedintele nu are rost sa vorbesc, refuza sa aprobe instalarea RCS de 5 ani - si sint eu primul care a incercat asta, chiar si RCS a vrut sa cableze blocul acum 5 ani (si de citeva ori de atunci). Apropo, Telekom si-a instalat reteaua acum 2 ani pe casa scarilor si cosul de la gunoi, deci nu e vreo problema tehnica, el pur si simplu nu vrea sa-i lase in bloc. O avea vreo legatura cu faptul ca e abonat la UPC de cind ei si-au modernizat reteaua prima oara...
Ce vroiam eu sa stiu e daca exista vreo metoda legal sa-i fortez mina.
Probabil ca stie el ce stie in legatura cu RDS-ul .... Nu e vorba numai de tras cablul, ci si de cutiile de cablare pe care trebuie sa le monteze pe unele etaje si de modul necivilizat in care operatorii acestei companii lucreaza si se comporta o data intrati intr-un bloc. Clientii RDS stiu de ce...
Dar asta este o chestiune, iar faptul ca sunteti impiedicat sa va abonati la providerul preferat este alta chestiune si de-abia asta poate constitui un argument legal. Practic vi se incalca dreptul la libera optiune si pentru asta ati putea sa chemati asociatia in instanta.
Faceti o solicitare scrisa catre presedinte pe care sa v-o inregistreze si copia o pastrati dv. Daca nu va primeste solicitarea, atunci o puteti trimite prin posta (pastrati recipisa postala ca dovada in instanta) sau prin executor judecatoresc, daca nu e prea mult....
Asteptati raspunsul si daca nu vine pe masura asteptarilor dv. actionati mai departe, daca va tin nervii, banii si timpul pierdut.
Presedinte asociatie
dksq
Buna ziua , locuiesc intr-un bloc unde rds-rcs nu are acoperire. Am fost la ei la casierie si am luat un acord care ar trebui semnat de presedintele ... (vezi toată discuția)