avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Consum curent Telekom
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Consum curent Telekom

Buna seara, sunt președintele unei Asoc de Prop. Blocul este din construcție cablat de Telekom (Romtelecom), recent am constatat ca instalațiile montate pe părțile comune ale Telekom consuma (fura) curent din tabloul blocului.
Pe data de 8 ianuarie am notificat Telekom și am cerut rezolvarea situației. Nu am primit nici-un răspuns si nu cred ca o sa primesc. (părere bazata pe istoricul relațiilor personale cu Romtelecom) . Întrebarea mea este: Ce ma sfătuiți sa fac dacă nu primesc nu primesc răspuns ?
Cel mai recent răspuns: mikifulgutz , utilizator 15:48, 19 Februarie 2015
Constatati sursa de alimentare. Dupa aceea, e loc de negociere.
Am verificat in mod sigur sunt legați pe părțile comune. Nu cred in negociere ca nu o sa am cu cine. Nu ma aștept la un răspuns din parte lor.
P.s. am oprit siguranțele de pe scara si nu am mai avut semnal la TV.
Daca fura este caz penal si faceti plangere la police, insa daca exista un contract intre ei si asociatie (expres sau subinteles), face obiectul unui litigiu civil.
Parere personala: este exces de zel.
De acele telefoane, cablu TV si internet beneficiaza multi locatari.
Pe de alta parte, consumul este extrem de mic.

Nu strica sa negociati cu ei dar nu intrerupeti alimentarea !
Consumul este foarte mic, nici nu merita efortul, ce sa negociati cinci lei pe luna?
Mai mare daraua decat ocaua, iar daca nu vor sa negocieze si decableaza blocul, dumneavoastra care sunteti utilizator Telekom (P.s. am oprit siguranțele de pe scara si nu am mai avut semnal la TV.), sunteti dispus sa va mutati toate serviciile la alt furnizor?
Ia vedeti cine are de pierdut, dar si cine va fi injurat de proprietari, ca o sa dati din lac in put cu aceasta initiativa.
Ultima modificare: Luni, 2 Februarie 2015
ContSters241232, utilizator

Alte discuții în legătură

Conectare internet-conflict cu asoc de proprietari bodo_80 bodo_80 Buna seara, Ma lovesc de o rpoblema in alegera provider-ului de internet din bloc. Doresc sa imi instalez RDS&RCS si Presedintele Asoc de Proprietari nu ... (vezi toată discuția)
Infrastructura cablu tv bloc nou cgilmeanu cgilmeanu Buna ziua! Bloc nou, dat in folosita anul acesta. Are o infrastructura de cablu TV coaxial facuta prin șapă, prin pereți, în toate apartamentele. Firma ... (vezi toată discuția)
Instalare furnizori internet si cablu la bloc ContSters363550 ContSters363550 M-am mutat de curind intr-un bloc ce are deja retele UPC si Telekom dar as dori sa-mi instalez Digi/RCS. Problema e ca administratorul refuza sa-si dea ... (vezi toată discuția)