in data de 13 08 09 am depus demisia la firma care lucram pe motivul ca nu imi primisem salarul pe luna din iulie si imi gasisem de lucru in alta parte.Ei mau obligat sa stau in preaviz de 15 zile fapt pentru care nu mi-au semnat demisia . eu demisia am lasat-o la birou unde mi s-a dat nr. de inregistrare si am luat o copie demisiei inregistrate.A doua zi pe 14 08 09 m-am prezentat la servici sa solutionez problema cu demisia si am fost trimis acasa iar demisia nu au semnat-o Dupa plecarea mea i-au pus pe ceilalti angajatii sa semneze proces verbal precum ca am fost la munca si am plecat din propria initiativa. Dupa care am aflat de la ITM ca de pe data de 14.08. -27.08 am fost trecut cu absent nemotivat.In periada aceasta ei au trimis o scrisoare recomandata acasa pe care eu nu am primit-o sa ma prezint la firma sa dau o nota explicativa ce sa intimplat in data de 14.08. pana la urma am fost chemat telefonic sa dau acea nota explicativa cu ce s-a intimplat data de 14.08. eu am declarat ca am fost trimis acasa in acea zi si ca refuz sta in preavizul de 15 zile pentru ca nu am fost platit nu am benificiat de concediu de odihna .Intre timp m-am angajat in alta parte fiind nevoit sa-mi eliberez cartea de munca de la ITM am observat ca mi sa incheiat contractul de munca cu art.61 lit.a in data de 28.08.09.In prezent (17.09.09)nu am primit nici o decizie de icetare a contractului de munca.Am primit oscrisoare de la ei pe data 2.09.09 prin care sunt invitat s-ami ridic banii pe lunile iulie si august in data de 11.10.09 (DUMINICA).Intrebarea mea este daca aveau dreptu sa imi inchida cu art.61 lit.a eu am de gand sa fac o contestatie si as dori sa stiu daca am castig de cauza. Va multumesc