avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate j_

Activitate j_

Răspuns la discuția Religia in scoli
Parerea mea este ca-i destul de imortant sa cunosti legea si destul de grav sa n-o cunosti,pentru ca acest lucru poate avea repercusiuni.

Nu stiam ca pe cei aflati in inchisori ii apuca religiozitatea dupa ceva timp petrecut la racoare.:) Oricum,din punct de vedere psihologic nu-i chiar atat de interesant ''fenomenul''

Nu stiu ce-ar zice doamna de religie daca i-as spune ca ma inchin la satana:)) Nu stiu daca pentru un om religios e mai grav sa te inchini la altceva sau sa nu te inchini...
MIHAI GRIGORE a scris:

In fine....tinand cont ca termenul este scurt si timpul trece repede , in caz de necesitate veti putea aplica principiul care nu stiu daca este ortodox sau nu dar suna asa : "Cu zambetul pe buze si cu sictiru-n suflet!":D
In fond sunt 7-8 luni de aprofundare a crestinismului...si nu cred ca v-ar face rau sa cunoasteti in ceea ce cred majoritatea romanilor! Cel putin la stadiul declarativ, caci convingerile intime ale fiecaruia nu avem cum sa le cunoastem!B-)

Aveti dreptate,nu mi-ar face rau,un ''tatal nostru'' si un ''crez'' n-au nicio valoare pentru mine.In cel mai rau caz m-as simti ipocrita .Chestia asta o fac din orgoliu :innocent:
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

[...]
Singura varianta pentru a obtine scutire ar fi o hotarare judecatoreasca pe care nu cred ca ati avea timp sa o obtineti.

avocat Claudiu Lascoschi

Eu am sa incerc sa fac o cerere la directoarea scolii,sa vad ce iese.Oricum dansa nu cunoaste legea.Desigur,s-ar putea interesa ea ce si cum...dar am destule motive sa ma indoiesc ca o va face :D Plus ca am colegi care nu fac religia pe motiv ca sunt baptisti(parca).Ei nu aduc la scoala nicio hartie de la bisericile lor care sa ateste ca intr-adevar apartin altei religii

Pe de alta parte,una e ca trebuie sa fiu prezenta la ora si alta ca trebuie sa ma inchin ...:)
Va multumesc pentru raspuns(uri)
MIHAI GRIGORE
:D:D:D
Mai doriti alte texte suplimentare?

mai sunt?! :)) Lasand gluma,multumesc muuuuuuuuuuuuuuult ptr raspuns.Sunt curioasa daca voi reusi sa rezolv ''problema'' :)
Buna ziua.Sunt in clasa a XII-a ,nu cred in dumnezeu si vreau sa fac o cerere ca sa nu mai particip la orele de religie deoarece consider ca este injositor sa ma inchin sau sa prezint lucrari cu subiect religios din perspectiva unui om credincios... si nici nu ar fi corect fata de cei credinciosi sa fac din orele de religie polemici in ideea dezbaterii existentei divinitatii cu profesoara.Va rog sa ma ajutati indicandu-mi articole care sa sustina libertatea individului de a-si alege religia,respectiv de a fi nereligios sau altceva care mi-ar putea fi de folos in ideea obtinerii aprobarii cererii pe care intentionez sa o fac.Va multumesc.

Daca mai exista subiecte asemanatoare pe care nu le-am observat,imi cer scuze anticipat :">