Am urmatoarea situatie:
la intocmirea bilantului si a declaratiei 101 pe 2013, am constatat ca in anul 2012 am inclus la cheltuieli nedeductibile o valoare prea mare, este vorba de amortizarea nedeductibila a utilajelor achiz. din profitul reinvestit. Am calculat si platit impozit pe profit pentru anul 2012 mai mult decat trebuia.
As dori sa stiu daca pot corecta acum aceasta situatie si cum.
am contactat familia, baiatul e plecat din tara, parantii spuneau ca vor sa achite ei datoria, ca vor veni la banca, etc(ei stau la 70 km de oras), i-am sunat, astazi spuneau ca vine mama, si mi-a raspuns ca e in spital, apoi a discutat cu cineva, voce barbateasca, si a inchis telefonul. Am incercat sa mai sun dar mi-a respins apelul...
Am un proces in care sunt invinuita de complicitate la inselaciune, art 215.cod penal. Conditiile in care am ajuns aici-am scris o adeverinta si fisa de plata ptr o persoana pe care nu o cunosc , rugata de un prieten care mi-a garantat ca nu vor fi probleme, ca omul lucreaza, fara carte de munca,e serios.Acesta nu a platit nimic din creditul contractat, a plecat din tara iar cel care a intervenit ptr el e si el plecat din tara. La dosar exista o declaratie a celui care a imprumutat banii prin care spune cum a fost ajutat, precizand ca nu cunoaste persoana care a scris adeverinta. Eu am recunoscut ca am scris-o in fals...Pe atunci nu stiam ca nu e bine sa fi asa sincer, sau prost...Intrebarea mea-la ce ma pot astepta cel mai sigur. prejudiciul e in jur de 10000 lei cu ot cu dobanzile calculate de BRD.