avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate alex2780

Activitate alex2780

Răspuns la discuția Restituire taxa scolarizare
Se pare ca a fost "o greseala" si mi-au restituit toti banii. Am asteptat pana acum sa vad daca intr-adevar vireaza acea suma in cont.
Nu pot insa sa nu ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca nu observam la timp, sau cati ca mine mai sunt cu aceeasi problema.

Pentru cei aflati in aceeasi situatie, insistati. Sunt banii dumneavoastra, totusi...
Răspuns la discuția Restituire taxa scolarizare
Va multumesc pentru raspunsuri.

@Mihail: Am scris un mail la acel departament, la care inca nu mi s-a raspuns. Voi mai incerca luni inca o data cu telefonul, cu toate ca vineri nu a raspuns nimeni.

@CostiBoncu: M-am tot uitat pe regulamentul facultatii, nu am gasit nimic. Daca este ceva, eu nu l-am vazut...

Am gasit ceva, nu din Bucuresti, e adevarat, dar tot ASE: [ link extern ]

Notă: În cazul renunţării taxa de studiu achitată se restituie în totalitate odată cu restituirea dosarului
Buna ziua.

Am vrut sa ma inscriu la facultate, la ASE, la sectia ID - invatamant la distanta. Am depus actele necesare, am platit si prima jumatate a taxei anuale in valoare de 1375 RON.
Problema a aparut in urma cu cateva zile, cand, din motive personale, a trebuit sa ma retrag. Am fost din nou la facultate, am pierdut o zi intreaga alergand dupa diferite semnaturi si stampile, dar am reusit in cele din urma sa-mi retrag dosarul. Taxa, mi s-a spus de la Departamentul Financiar, imi va fi returnata in cateva zile in contul bancar pe care l-am lasat acolo. Plata a fost facuta, numai ca am avut surpriza sa gasesc in cont numai jumatate din taxa depusa, adica 687,50 RON.

Nu inteleg de ce mi s-a oprit aceasta suma, dat fiind ca anul universitar nici nu a inceput. Nu am participat la nicio activitate universitara, nu am primit niciun material didactic din partea facultatii, care ar putea fi considerat drept bun de plata.
Aceasta situatie mi se pare furt.

Va multumesc pentru orice ajutor pe care mi-l puteti oferi.