avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate gipsy097

Activitate gipsy097

Răspuns la discuția executare silita persoana fizica
deci sa apelez la oficiul ptr cadastru si carte funciara si sa cer un extras CF pentru a vedea sarcina, ce inseamna aceasta sarcina?
nu inteleg, sorry dar nu sunt in domeniu:sorry:.
in functie de aceasta data a sarcinii pot intra pe portalul instantelor, sau nu are nici o legatura?
ipotecarea imobilului la banca, cand faci un credit, se face pur si simplu cu copie dupa actul de proprietate al casei sau trebuie sa mai depui la dosar si alte acte cu privire la imobilul respectiv.
spuneti ca a garantat creditul cu ipoteca.
numai in aceasta situatie se poate face instiintare de catre banca la primarie pentru a fi mentionat in cartea funciara ca nu poate fi vandut imobilul?
de ce imobilul nu face obiectul unei executari silite?
Buna ziua!

as dori sa aflu in ce stadiu se afla dosarul de executare silita a unei persoane fizice , in conditiile in care pe bunul imobil s-a pus interdictie de vanzare.

am fost vineri la primarie sa platesc impozitul pe casa si teren si am observat pe chitanta respectiva ca era trecut "interdictie vanzare".

exista deja un ordin de executare silita?s-a facut notificare scrisa in acest sens catre proprietar?

mentionez faptul ca eu locuiesc in imobilul respectiva, dar proprietar este socrul meu .el este cel care a facut un credit de nevoi personale si acum nu mai are nici un venit.
prin urmare el este in executare silita.

as dori sa stiu in ce stadiu este executarea silita si care sunt pasii urmatori.

cum se poate evita acest lucru.unde trebuie sa cerem informatii, sa vorbim.

am dori ca eu si sotul meu sa preluam acel credit pe numele nostru.Se poate?
dana