"Procesul verbal de receptie" exista ,constructia este finalizata.Ce nu am primit de la primarie este darea in folosinta,care este alt act.Dar la intrebarea pe care am pus-o se pare ca nimeni nu raspunde,sau nu cunoaste oug 64/2010?Informatiile le am de la serviciul urbanism din primarie!
Buna ziua,va rog sa ma lamuriti:daca o cladire noua,finalizata, din terte motive nu a primit darea in folosinta de la primarie cu toate ca se plateste impozit pentru ea,cu ajutorul OUG 64/2010 poate fi inscrisa in cartea funciara?Daca se poate,in ce conditii?
Multumesc.
Buna seara,am si eu o problema.Detin 1/4 din proprietatea care a apartinut bunicilor din partea mamei(care a decedat de ceva ani).Celelalte 3/4 sunt detinute de fratii mamei,toti in viata.Va rog sa-mi spuneti care ar fi modalitatea legala prin care eu as putea sa-mi cedau(cesionez,vand,etc)partea mea de mostenire unei terte persoane.Este vreo problema daca as face acest lucru in favoarea unuia din verii mei,sau trebuie sa fie o persoana din afara familiei?Daca aceasta persoana nu se afla in Romania o poate reprezenta altcineva? si daca da, numai prin procura notariala?