avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate cipicaus

Activitate cipicaus

Răspuns la discuția admitere sng 2010
am impresia ca cei care au organizat concursul de admitere sng - adica csm-ul- sufera de senititate ... asa se explica faptul ca, desi trebuiau sa afiseze rezultatele finale la inceputul lui aprilie, o sa afiseze la inceputul lui mai. Cred ca este o bataie de joc din partea lor, la adresa celor care, nici azi, nu stiu daca sunt admisi sau nu dupa verificarea reputatiei si, culmea. luni se aude ca trebuie sa vina in Bucuresti , la cursuri. Sau poate ca, pur si simplu, nu le pasa de "prostii" care vin de departe si nu stiu daca trebuie sa vina luni, la 10 sau nu.
Halal organizare!
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Este oare profesionism factul de a cere caracterizari chiar de la persoana care trebuie caracterizata? Cine spune ca cel caruia i s-a cerul caracterizarea nu o redacteaza singur? Halal verificare a bunei reputaii!!! Sau sa ceri caracterizare de la preotul paroh ... poate ca nu esti prea bisericos... ce va stii preotul paroh despre tine?
dar de galca ce zici MISS?
sa nu imi spui ca el a dat examenul cat timp era tatal sau sef CSM si ca nu a fost ajutat... si 7-8 ore pe zi reprezinta enorm pentru unul care se chinuie 5 ani sa intre si sa pice la un interviu subiectiv ,, e putin pentru ca a muncit degeaba, a muncit ca una ca tine sa ii spuna ca e un prost si ca nu stie sa invete... ca nu s-a prezentat cum trebuie la interviu sau la psihologic... sa cazi si tu la cateva sutimi ( sub 10) si sa te mai auzim ce zici .. oare nu ai improscat tu cu noroi in cei care au fost nedreptatiti la psiho si la interviu si carora le jignesti inteligenta? mai gandeste-te!
felicitari celor care au intrat, invatand pe rupte! Cu toate acestea nu pot sa remarc faptul ca sunt prea multe suspiciuni... se stie ca, in general, e f greu sa intri din prima la INM... deci cei care se simt ofensati ca se improasca in ei cu noroi ar trebui sa isi aduca aminte prin ce au trecut ei cand nu au luat, mai ales ca an de an ( in ultimii 5 ani, macar) grilele sunt gresite, lucru dovedit si la barem si astfel de greseli dau sansa unora care nu luau 7 sa treaca se grila si chiar sa intre, iar unii cu 7.3 -7.4 sa pice din cauza interviului, sau din cauza psihologicului ori ca nu au o buna reputatie,,, so give me a break!!!
felicitari, reli si sper sa ramai omul pe care il vad eu din adest forum, un om bun, destept si cu principii morale evidente... poate ca asta nu le-a placut... si mai sper sa nu treci in tabara the others
pai sa zicem ca, ducandu-se la toaleta de 2 ori a putut afla raspunsul la cateva intrebari... cam asta e suspect ... bravo reli
sunt suspecte desele iesiri la toaleta( acum 2 anii o tipa a iesit de 2 ori) testele grila de la logica sunt postate pe site-urile csm si INM-lex ... 5 sunt picati definitiv la psihologic, deci adio magistratura!
maark, with all due respect, se vede de la o posta ca nu esti in pielea candidatilor ... daca te vei uita in grila vei vedea ca sunt intrebari care nu le faci in 10 minute, si asta pe hartie. E adevarat ca sa iei trei e de toata jena, dar , dupa cum banuiesc ca stii, aceste teste sunt cele LSAT, de la americani si, dupa cum sunt sigur ca stii, acolo se spune ca daca faci 70% inseamna ca esti mai inteligent decat 90% decat ceilalti, iar daca faci 50% esti mai inteligent decat 46% din semenii tai. Asa ca mai gandeste-te! Cu logica ta infailibila o sa fie a piece of cake. In ceea ce priveste examinarea medicala, nu vad de ce nu ar fi testati cu 2 luni inainte, tinad cont ca tot o platesc ei. Interviul inainte de logica, ar elimina dubiile si ar conferi ceva mai multa obiectivitate.
Sunt absolut convins ca esti total detasat de acest examen, cu toate astea iti respect punctul de vedere
Si testele de specialitate sunt trecute doar de 300 de insi pentru ca sunt facute sa te rupa, intrebari care au un raspuns atat de gresit , incat si un student de anul I de la Spiru s-ar da seama ca ceva nu e in regula cu formularea lor.
cate dintre voi sunteti din bucuresti?numai tu, push
nu am zis ca se ia numai pe pile, am zis ca si pe pile .. si eu cunosc oameni care au intrat pe bune, care nu ar da niciodata spaga pentru asa ceva si care nici nu ar avea de unde sa dea nici daca ar vrea. Suspiciuni am insa si cred ca toti cei picati la interviu au, pentru ca e dreptul lor.