avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Activitate cocomir

Activitate cocomir

Răspuns la discuția Fals in declaratii
Ideia este ca in primul dosar a spus una si in cel de-al doilea dosar spune alta...
1. In urma cu un un an o persoana a intentat un proces civil cu privire la un apartament, formuland o cerere la judecatorie (dosar civil ...).
2. La momentul actual a cerut suspendarea acestui proces fapt care s-a si intamplat.
3 Urmatorul pas al partii acelei persoane a fost deschiderea unui NOU DOSAR la judecatorie dar in cea de a doua actiune spune lucruri care se bat cap in cap cu primul proces.

Intrebarea mea este daca se pot lua in calcul citatiile de la cele 2 procese si sa se constate declaratia mincinoasa dintre cele 2 dosare si daca intra sub incidenta codului penal.

Multumesc mult !!!!!
Răspuns la discuția Evacuare concubinul mamei
Este atat de usor a primi in spatiu pe cineva si atat de complicat de a evacua... #-o
Ma gandesc sa atac si contractul de vanzare uz-fruct, deoarece in contract este specificat "Taxele si impozitele catre stat au fost si vor fi suportate de catre vanzator, pana azi data autentificarii prezentului contract, urmand ca de la aceasta data in continuare sa fie suportate de catre ambele parti contractante care vor suporta si taxele de perfectare a contractului de vanzare-cumparare."
Nu mai exista nici o alta clauza in acest contract. Ce sanse as avea? avand in vedere ca ea nu a platit nimic si am ajuns de 2 ori cu somatia la usa si eu am mers si am platit.
Răspuns la discuția Evacuare concubinul mamei
Am inteles ca imi trebuie motive pentru aceasta. O inregistrare audio in care spune printre altele "Ii dau in cap si i-l omor si ma duc la puscarie" ar putea fi acceptata in instanta? discutie pe care o avea cu mama mea si care am surprins-o cu o camera video (care am lasat-o in hol sa inregistreze dicutiile din casa in mod intentionat eu plecand din imobil).
Va rog cu ceva sugestii si cum ar trebui sa procedez.
Sunt propietarul unui imobil dobandit prin contract de vanzare cumparare in anul 2000. In anul 2002 am vandut uzul-fruct viager mamei mele. Din 2004 aceasta traieste in concubinaj cu un "individ", pe care eu l-am luat in spatiu in acel an. De cateva luni eu am ceva divergente cu ambii, in special ca el ii baga tot felul de nebunii in cap. Cum pot sa i-l evacuz pe acest individ din imobil.