avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Activitate CAMELIA D.

Activitate CAMELIA D.

Bună ziua ! As dori sa știu dacă în momentul de fata , mai pot recupera de la Autoritatea Activelor Statului , banii depuși la FNI ? Mentionez ca mi-am gasit numele ( cu ani in urma ) în sentința TB nr.423/20.03.2007.
Buna ziua ,
Momentan nu am un loc de munca si primesc indemnizatie de somaj,si as dori sa-mi spuneti daca in cazul in care as opta pentru un loc de munca part time ( consultant asigurari de viata ) mi-as pierde ajutorul de somaj . Multumesc.
Buna ziua ,
Va rog respectuos sa-mi spuneti daca este adevarat ca, in cazul in care mi-as gasi un loc de munca pe perioada nedeterminata, in timp ce eu beneficiez de ajutor de somaj ,prin prezentarea unei adeverinte lunare de la noul angajator la AJOFM ,voi beneficia in continuare de un procent de 30% din ajutorul de somaj acordat pana atunci ,timp de atatea luni cate mi-au m-ai ramas din cele in care as fi beneficiat de ajutor .Daca este asa , va rog sa precizati si actul normativ care reglementeaza acest aspect.( de la AJOFM nu mi-au spus ca as avea acest drept ,dar lumea vorbeste c-ar fi asa.)
MULTUMESC