avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate dricuciuca

Activitate dricuciuca

Buna Ziua,

Am o garsoniera inchiriata. Sub garsoniera locuieste un domn pensionar reclamagiu. In urma cu cativa ani mi-a hartuit o chiriasa, facandu-i tot felul de plangeri la politie cum ca macina droguri, cum ca il gazeaza cu un gaz care cade pe podeaua lui si se transforma in lichid si ii arde pielea. Cei de la politie au vazut ca au de-a face cu un reclamagiu, insa nu s-a lasat a facut plangeri si la DIICOT, chiriasa fiind si filata de catre acestia. De atunci asa imi face cu oricne locuieste acolo, schimband mai multi chirasi din cauza lui. Repeta aceeasi poveste, aceleasi droguri si gaz care vrea sa il omoare. Mai mult, cheama politia noaptea, cand chiriasii dorm, la 7 dimineata cand trebuie sa plece la lucru. bate in teava la 2 noaptea si la 6 dimineata. bate in teava cum aude ca cineva intra in apartament, iasa tot timpul pe scara cand cineva intra sau iasa din apartament.

De curand am incercat sa vorbesc amiabil cu el si mi-a aratat locuinta, are folii pe lustra, pe pat, pe tevi, Am incercat sa il conving ca nu este nici un gaz dar mi-am dat seama ca omul e obsedat si are probleme psihice. Nu a mers pe cale amiabila ba mai rau, acum e si mai agresiv, bate in teava, injura.
I-am chemat si eu politia cand a batut din nou in teava si a strigat ca ii omoara pe chiriasi, nimerindu-ma chiar acolo impreuna cu chirirasii. Insa a fost amendat cu suma de 100 ron, si asta DOAR pt ca a recunoscut, altfel trebuia inregistrat. Le-a spus politistilor ca el va continua, ca amenda este mica si ca "el nu vrea sa moara gazat".

Din cauza lui oricine vine in chirie acolo pleaca imediat in cateva zile sau dupa 2-3 luni.
Azi am adus o chiriasa noua si cand am plecat de la ea, era pe scara si mi-a spus ca va face la fel ca "el nu vrea sa moara gazat".
Omul a fost toata viata singur, nu are familie, are nevoie de ajutor psihic si nu am cu cine sa discut situatia lui. O tot reclama si pe administratora pe tot felul de motive inventate.

Pentru mine este foarte greu pentru ca tot timpul chiriasii ma suna pe mine, eu nu pot sa il reclam pentru ca nu locuiesc acolo, iar ei nu vor sa il reclame ca nu vor sa isi bata capul cu plangeri la politie si aleg sa plece.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Ideea este ca vrea sa se foloseasca de suma decontata in alte scopuri personale.
Buna ziua,

Compania pentru care lucreaza prietena mea deconteaza angajatilor achizitionarea unui aparat fitness, pe baza facturii de la comercianti. Nu are ce face cu aparatul respectiv, insa nu ar vrea sa piearda acest beneficiu. Are in cap urmatorul scenariu: Achizitioneaza aparatul de la un comerciant. Duce copie dupa factura la compania la care lucreaza si care ii va deconta suma respectiva. Insa in termen de 30 de zile merge inapoi la comerciant cu produsul si factura si cere anularea facturii si respectiv restituirea produsului si al banilor. Este posibil? Unde ar putea avea probleme in cazul de fata?
Multumesc.
Salutari. Am un prieten care a "vizitat" impreuna cu o agentie imobiliara un apartament. Si-a gasit intre timp o alta locuinta, dar mi-a recomandat apartamentul ca fiind atractiv. As vrea sa gasesc proprietarul apartamentului, pentru a cumpara apartamentul si a evita agentii imobiliari.(nu am destui bani sa le mai platesc si lor un comision de vreo 2000 de euro, pentru nimic). In cazul acesta unde as putea sa caut proprietarul, care, n-ar fi din localitate, probabil are alt domiciliu. Ma intereseaza mai mult daca as putea sa gasesc si alte informatii de contact in afara de adresa imobilului pus in vanzare.
Multumesc!
Salut, Pot gasi in acest registru si informatii de contact sau numai numele proprietarului? Numele deja il stiu dar as vrea sa dau de el...