avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale anularea unei facturi decontata deja la alta firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

anularea unei facturi decontata deja la alta firma

Buna ziua,

Compania pentru care lucreaza prietena mea deconteaza angajatilor achizitionarea unui aparat fitness, pe baza facturii de la comercianti. Nu are ce face cu aparatul respectiv, insa nu ar vrea sa piearda acest beneficiu. Are in cap urmatorul scenariu: Achizitioneaza aparatul de la un comerciant. Duce copie dupa factura la compania la care lucreaza si care ii va deconta suma respectiva. Insa in termen de 30 de zile merge inapoi la comerciant cu produsul si factura si cere anularea facturii si respectiv restituirea produsului si al banilor. Este posibil? Unde ar putea avea probleme in cazul de fata?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dricuciuca , utilizator 14:16, 28 Mai 2014
:)) pai daca nu are ce face cu aparatul respectiv si nici nu vrea sa piarda beneficiul de ce nu il face cadou unei persoane apropiate
Ideea este ca vrea sa se foloseasca de suma decontata in alte scopuri personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadou autoturism PinteaS PinteaS Buna ziua, in urma cu doi ani, am primit cadou un autoturism. Contractul de vanzare cumparare este pe numele meu si nu apare nicaieri in acte numele persoanei ... (vezi toată discuția)
Avantaj salarial - decontare transport salariat aflat in telemunca AndradaCristu AndradaCristu Avantaj salarial - decontare transport Salariat aflat in telemunca, lucreaza din localitatea X, sediul companiei fiind in localitatea Y. Salariatul trebuie ... (vezi toată discuția)
Bani cadou, restituire andreicristi andreicristi Daca primesc cadou de la un prieten bani pe card(dar nu specifica la transfer cadou sau altceva), si dupa se decide ca ii vrea inapoi, dar eu mi-am ... (vezi toată discuția)