Daca primesc cadou de la un prieten bani pe card(dar nu specifica la transfer cadou sau altceva), si dupa se decide ca ii vrea inapoi, dar eu mi-am achizitionat un tv, la care am factura si bon , mai poate sa faca ceva?? (gen sa-mi ia tv-ul in instanta sau sa-mi ia banii inapoi legal ) pt ca am inteles ca factura sau bon nu nu se iau in considerare in instanta. multumesc
Buna ziua,
Exista vreun act incheiat intre parti?
Contract de imprumut sau orice altceva?
Televizorul nu il poate lua dar va poate cere restituirea banilor daca dovedeste ca au fost imprumutati si, daca nu aveti de unde sa-i dati, va poate executa silit fie veniturile fie bunurile.
NU exista nici un act incheiat, pur si simplu mi s-a depus o suma de bani X, fara sa scrie cadou sau imprumut sau greseala,doar : "pentru Cristi" atat scrie in transfer, adevarul este ca au fost cadou(pt ca nu aveam de ce sa va mint aici) , in acest caz cum ma pot asigura de bani si de tv-ul respectiv in fata legii, ca nu-mi vor fii executate? multumesc.
Buna seara,
Asteptati intai sa va dea in judecata si pe urma vedeti ce se intampla. dar, se pare, ca fiind vorba doar de explicatia ,,PENTRU CRISTI"! pot fi considerati ca fiind cadou!
Multumesc, doar o curiozitate mai am, vazand ca factura si bonul fiscal nu fac dovada de drept de proprietate cum ar trebui sa cer cand achizitionez un produs electrocasnic (bun mobil) mai scump, sa am drept de proprietate asupra sa?
Recuperare bani
Dizz16
Buna ziua! Am primit o suma de 4000€ in Septembrie 2017 de la o persoana de origine italiana prin transfer bancar in contul din Italia, eu la randul meu i-am ... (vezi toată discuția)