avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Solicitare duplicat bon fiscal in vederea schimbarii ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Solicitare duplicat bon fiscal in vederea schimbarii unui bun achizitionat

Buna seara. Am achizitionat in urma cu 1 saptamana, un TV smart de la un magazine renumit de electronice si electrocasnice de la noi si utilizandu-l am constatat ca ceva nu este in regula. Am cautat bonul fiscal pentru a ma duce la magazin, sa-l schimb, dar surpriza.... bonul nu mai era de gasit. Am solicitat in scris prin 2 cereri la serviciul lor support, duplicat bon fiscal dar acestia mi-au trimis o simpla fotocopie si mi-au spus :In ceea ce priveste cele semnalate de dumneavoastra, va informam ca inlocuirea produsului se poate efectua doar in baza bonului fiscal in original.
Duplicatul bon fiscal nu tine locul celui original???(art. 146 din Codul Fiscal)
M-am adresat si la ANPC in scris(inca astept raspuns).
Va rog sa ma ajutati cu un sfat ceva...Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristiii82 , utilizator 07:54, 22 Martie 2016
Vin cu o completare... am vizitat magazinul si le-am solicitat facura fiscala (intermen de 15 zile lucratoare se poate cere) si surpriza, nu au dorit....deoarece daca-mi dadeau factura, puteam beneficia de Retur 31 zile. Traim in Romania unde fiecare face ce vrea... tara tuturor posibilitatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur produs luat din magazin wtf wtf Am cumparat un parfum original dintr-un magazin renumit de parfumuri.Procedeul fiind :am testat si mirosit mostra parfumului dorit si am platit un parfum ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract intre vanzator-client remusbenedic remusbenedic Buna seara! Este prima data cand apelez la ajutorul dumneavoastra, de alfel, abia ce am auzit de acest site, respectiv comunitate. Am si eu o problema si as ... (vezi toată discuția)