avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur produs luat din magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur produs luat din magazin

Am cumparat un parfum original dintr-un magazin renumit de parfumuri.Procedeul fiind :am testat si mirosit mostra parfumului dorit si am platit un parfum identic sigilat.Acasa am constatat ca acel parfum are un miros foarte slab,care dispare foarte repede.Acel parfum trebuia sa ''duhneasca'',atat de puternic este,pe cand cel primit nu-l simt decat daca ating pielea cu nasul.Am incercat sa vorbesc cu cei de la magazin,dar nu au vrut sa ma ajute,dandu-mi un proces verbal unde scrie ca nu imi poate accepta parfumul retur,pentru ca este folosit,desigilat.
Intrebarea este ce pot sa fac ca sa nu raman pacalita,parfumul a costat 200 lei noi si am pastrat si bonul.
Exista o lege de retur,sau trebuie sa apelez la protectia consumatorului?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:34, 7 Septembrie 2012
Daca detineti documente de achizitie produs depuneti sesizare la ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vrut un parfum original de la un magazin cu renume si m-am ales cu un fake. Valentinablo Valentinablo Buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu o sugestie(sfat)in urmatoarea problema. Acum 5 zile am achizitionat un parfum dintr-un magazin cu renume in ... (vezi toată discuția)
Drept retur 14 zile lorandreea lorandreea Buna ziua, se poate sa ma ajutati cu o informatie de specialitate in situatia urmatoare? Am cumparat o saltea de pe un site, pe care am desigilat-o cand am ... (vezi toată discuția)
Solicitare duplicat bon fiscal in vederea schimbarii unui bun achizitionat cristiii82 cristiii82 Buna seara. Am achizitionat in urma cu 1 saptamana, un TV smart de la un magazine renumit de electronice si electrocasnice de la noi si utilizandu-l am ... (vezi toată discuția)