avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Daca cineva mi-a transferat banii in cont ,ma poate ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Daca cineva mi-a transferat banii in cont ,ma poate obliga sa ...

Daca cineva mi-a transferat banii in cont ,ma poate obliga sa ii restitui?
Este vorba de persoane fizice!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:25, 9 Ianuarie 2021
Este posibil să poată obține restituirea banilor prin decizie a instanței de judecată, dacă vi ia dat împrumut. Numai dacă a scris la destinația banilor CADOU sau DONAȚIE, nu mai are dreptul să vi-i ceară înapoi.

Dacă vă dă în judecată și câștigă procesul, riscați să fiți executată silit.

Dar așa ca idee, de ce refuzați restituirea banilor primiți`? Ce scrie în extrasul de cont, sunt bani primiți ÎMPRUMUT`?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2021
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema retur bani comanda online calind83 calind83 buna ziua, am comandat de la un magazin online un produs de 1000 de lei pe care l-am platit cu card bancar dar nu l-am primit. Dupa 1 luna mi-au trimis alt ... (vezi toată discuția)
Bani cadou, restituire andreicristi andreicristi Daca primesc cadou de la un prieten bani pe card(dar nu specifica la transfer cadou sau altceva), si dupa se decide ca ii vrea inapoi, dar eu mi-am ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani Dizz16 Dizz16 Buna ziua! Am primit o suma de 4000€ in Septembrie 2017 de la o persoana de origine italiana prin transfer bancar in contul din Italia, eu la randul meu i-am ... (vezi toată discuția)