avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avantaj salarial - decontare transport Salariat aflat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avantaj salarial - decontare transport Salariat aflat in telemunca

Avantaj salarial - decontare transport

Salariat aflat in telemunca, lucreaza din localitatea X, sediul companiei fiind in localitatea Y. Salariatul trebuie sa se prezinte pentru cateva zile la sediul companiei. Compania achizitioneaza un bilet de avion pentru acesta, din localitatea de unde lucreaza salariatul pana in localitatea unde isi are sediul compania si inapoi. Sumele achitate pentru achizitionarea biletelor de avion reprezinta avantaj de natura salariala?

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 30 Septembrie 2021
AndradaCristu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:06, 1 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avantajele în bani pot fi sumele primite pentru procurarea de bunuri și servicii, precum și sumele acordate pentru distracții sau recreere.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plata transportului la și de la locul de muncă nu e avantaj salarial.
Citiți acest material:
[ link extern ]
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara
Sunt cheltuieli deductibile, nu reprezinta avantaj salarial, insa compania trebuie sa isi stabileasca o procedura privind cheltuielile de transport si/sau delegare, dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi spuneti daca un salariat care este in telemunca ... cristina.reff cristina.reff Va rog sa-mi spuneti daca un salariat care este in telemunca si lucreaza din Franta in momentul de fata, poate participa la o conferinta in luna mai la ... (vezi toată discuția)
Decontare bilete transport/deplasare administrator dona77 dona77 In cazul unui SRL cu administrator unic, fara angajati (si fara contract de angajare administrator), acesta isi poate deconta pe firma biletele de transport ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli transport salariat tatiana1 tatiana1 Am primit pentru transportul salariatului de la domiciliul sau la locul de munca: -bilete de calatorie microbuz - bon fiscal microbuz si -bon fiscal ... (vezi toată discuția)