avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Activitate georgy2

Activitate georgy2

buna ziua, st georgiana si va rog sa ma ajutati cu un sfat
st casatorita de 5 ani, am 2 fetite, una de 2 ani si una de 2 luni, eu am 21 de ani, sotul 38, el nu are un servici legal, se ocupa cu furatul in sat si in zonele limitrofe:(, am crezut ca va iesi ceva din el ca se va schimba dar nu a fst asa, a fct si puscarie insa in sat avem o primarita care eu nu stiu prea multe despre afacerile lor, in sensul ca el este un scandalagiu renumit in sat si cate dosare i-au fost deshise primarita cu politia din sat le-a musamalizat astfel incat el nu mai are teancul de dosare, datorita acestora. toata lumea din sat il stie de frica si nu are nimeni ce sa-i faca, eu nu mai suport astfel viata asa langa el , copii mei au de suferit, ba chiar se poarta urat cu mn si a inceput sa ma si bata, imi e frik sa depun plangere pt ca toate se vor musamaliza ajutat de primarita si de poitia de la noi:((, nu stiu ce sa fac, va rog din suflet sa-mi spuneti daca merg la parintii mei cu fetele si inaintez divortul imi poate lua unul din copii?:(( st disperata, eu nu am de munca, el nu are asa cum v-am mai spus dar parintii mei st salariati si ma pot ajuta, au sit buna ca oricare om de rand, dar la sotul meu cade casa pe noi numai dk vine o furtuna, spuneti-mi va rog ce sa fac ca nu mai suport tratamentul acestuia vreau sa ma despart de el si la cate pile la cate relatii are imi e teama ca-mi ia un copil, imi tot spune ca dk plec cea mare va fi la el pt ca deja s-a interesat si nu mi-o va lasa, ma ameninta ca dk plec ma omoara:((, va multumesc!!!!!