avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Activitate alexandru19

Activitate alexandru19

am si eu o nelamurire,dak ma poate ajuta cineva cu un sfat.eu am carnet de 5 luni si nu mai am nici o alta abatere...mia fost suspendat permisul pe o perioada de 3 luni,si amenda in val de 540 ron pe motiv ca am condus un autoturism pe un drum national in localitate(intr-un sat) cu viteza de 107 km/h.fapta sa petrecut in felul urmator : eram la iesirea din localitate(se vedea pancarda cu numele localitatii taiat) si am accelerat,cand am ajuns cam in dreptul semnului cu iesirea din localitate am observat o masina de politie care venea din sensul opus(intra in localitate) cu radarul in functiune si mia facut semn sa trag pe dreapta.am oprit a venit agentul la mine si mia spus ca circulam cu viteza de 107 km/h in localitate iam explicat k ieseam si ma chemat la masina sa imi arate inregistrarea am vazut clar k eram in dreptul semnului de iesire.au continuat sa sustina ca eram in localitate si ca pot face contestatie dak am nelamuriri.eu sunt din alt judet si vreau sa stiu cum pot face contestatie,dak am vreo sansa sa imi recuperez permisul si care sunt etapele depunerii unei contestatii.va multumesc!