avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Activitate mariusstefan71

Activitate mariusstefan71

Răspuns la discuția ajutor, bunurile societatii
valoarea facturata este 38.000 lei cu un profit brut de 1300 lei...
va multumesc pt. raspunsuri, este greu sa demonstreze ca a contribuit la achizitie; pe de alta parte, eu in calitate de actionar am completat si semnat factura prin care autoturismul trece in proprietatea mea. De altfel 95% din facturile emise de societate sunt completate de mine. Are acest fapt vreo relevanta?
multumesc pt raspuns, masina este deja pe numele meu, dar factura emisa este completata si semnata de mine...poate fi asta o problema?
Sunt asociat intr-un SRL 50%. Celalalt asociat indeplineste si functia de administrator. Pe 27.07.2009 mi-am vandut autoturismul proprietate personala in vederea achizitionarii altui autoturism. Pe 03.08.2009, am cumparat din Germania autoturismul pe firma noastra la pret fara TVA. Mentionez ca achizitia s-a facut din fonduri personale. Imediat dupa aceea au aparut neintelegeri intre noi. Fiindu-mi teama ca ar putea sa emita pretentii v-a-v de masina, am trecut masina prin intermediul unei facturi pe numele meu, am scos cartea de identitate a masinii si am inregistrat masina la adm. fin. de care apartin. Aveam o dispozitie de imprumut a firmei- ulterior aceasta a disparut -. Acum cateva zile asociatul meu, mi-a sustras cheile de pe birou, a luat masina si a inchis-o, in garajul casei lui. Apoi m-a santajat, cerandu-mi sa aduc societatea pe "0" v-a-v de furnizori, apoi sa ii cedez actiunile dupa care imi va restitui masina. Am facut o plangere penala in acest sens, politistul, inca nu a luat numar unic, si ne-a sfatuit sa ne intelegem pe cale amiabila. Acum asociatul-administrator imi spune ca si el a pus 50% din valoarea masinii....Cum pot rezolva situatia?