avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Activitate puicagabriela

Activitate puicagabriela

Se poate asta, atâta timp cât nu ai o hotărâre judecătorească de divorț? Mai ales că și numele de familie este acelasi. Credeți că putea să facă în Germania o astfel de procura? Normal, ea apare în Germania pe acte, căsătorită cu el, în ultimul timp ea neavând de lucru și era trecută pe asigurarea medicală a unchiului. Multumesc frumos
El nu a semnat-o personal. Multumesc
Cum se poate rezolva o vânzare de casă cu o imputernicire falsă, nesemnata de unul din proprietari?

O mătușă și un unchi , soț și soție, s-au hotărât sa vândă casa, locuință personală, amândoi locuind în Germania, despărțiți, dar nu divortati. La înțelegerea cu cumpărătorul, unchiul nu a mai fost de acord cu vânzarea, considerând că prețul oferit este prea mic . Cu toate acestea, vânzarea s-a finalizat de către mătușă, fără știrea lui, având doar o copie de carte de identitate a unchiului. Dorind să plătească impozitul la casă, unchiul a aflat că nu mai este proprietarul locuinței. Cum credeți că s-a putut face? Și ce ar mai putea face acum? Vă mulțumesc

[conexare]
Va multumesc pentru raspuns si voi incerca cu prima varianta asa cum m-ati sfatuit. Dar unde pot sa fac plangerea penala in aceasta situatie, la ITM sau la politie sau altundeva?
Va multumesc!
Buna ziua

Am si eu o problema la care va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns.Anul trecut m-am angajat la o firma pe post de agent vanzari.In luna iulie a acestui an firma a inchis punctul de lucru unde eram unica angajata,in urma acestei crize economice.In urma solicitarii documentelor de la angajator pentru inaintarea actelor pentru somaj, angajatorul nu poate face dovada platii contributiilor catre stat, cu toate ca am vazut ca pe cartea de munca este notata toata perioada in care am lucrat acolo.Ce pot face eu in acest caz? Ce se intampla in cazul in care acesta nu plateste aceste contributii si unde ma pot adresa in aceasta cauza?
Va multumesc anticipat!