din cate am inteles eu din cele postate de dvs, in acel plic ati primit instiintarea ca in termen de 5 zile sa comunicati datele soferului care a condus, ci nu p-verbal in sine.
ATENTIE daca vi-a venit instiintarea ci nu p-verbal inseamna ca nu s-a intocmit inca un p-verbal de constatare si sanctionare a contraventiei, ca atare v-a trebui sa comunicati datele personale a soferului in termenul prevazut si abea apoi se va intocmi pe numele sau un p-verbal pe care il va putea contesta daca exista motive de anulare.
Ati inteles bine, nu este procesul verbal in sine, este instiintarea de trimitere a datelor soferului, fiindca masina este pe firma luata. Dar nu exista o limita de prescriere pentru aceasta instiintare, fiindca practic aceasta scrisoare este comunicarea contravenientei catre persoana juridica (proprietarul masinii). Si a venit la 2 luni de la data contravenientei.
Eu practic acum sunt obligata sa comunic soferul si amenda trebuie platita oricum daca vine in termen de alte 30 zile???
PS: are idee cineva de ce judecatorie apartine Balotesti-ul, si unde se alfa?