Buna ziua! De ceva vreme s-a ivit un conflict la locul de munca, intre mine(angajat oarecare) si dna Director Resurse Umane.Aceasta m-a amenintat verbal, in prezenta colegilor, ma acuza nefondat,imi pune la indoiala profesionalismul la locul de munca, ma simt chiar hartuita de dansa(mai concret cand ma intalneste in spatiile anexe cladirii unde lucram nu rateaza ocazia sa-mi mai aduca cateva jigniri si ofense, acolo unde nu o vede/aude nimeni).Personal nu am nimic cu dansa, nu am avut conflicte, pur si simplu ii sunt antipatica.In situatia asta, eu am inaintat o "plangere" catre Conducerea Societatii, cu nr de inregistrare, in care am solicitat Comisie de disciplina, testarea intregului departament, in vederea solutionarii acestor probleme.In momentul de fata astept un raspuns de la ei.M-ar interesa sa stiu daca se ajunge mai departe de atat, si intentez proces voi fi buna de plata?Am auzit un zvon cum ca procesele la locul de munca sunt gratuite?
Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat...Tatal meu (pensionar) a decedat in urma cu aproximativ 1 an, iar mama mea a primit pensie de urmas.Problema este ca aceasta pensie o primeste in continuare,desi au trecut cele 6 luni la care avea dreptul. Mentionez faptul ca ea nu are niciun venit, nu a implinit inca varsta de pensionare (are 55 ani) si nici stagiul de cotizatie. Intrebarea mea este daca acest lucru este posibil? beneficiaza de vreun ajutor sau este o greseala a sistemului si ar trebui sa anuntam?
Va multumesc anticipat, Daniela.