-sunt angajata cu timp partial,beneficiez de vechime,sanatate(ma pot interna in spital,daca este cazul;)....in caz de desfintare post... de somaj?
multumesc!
Referitor la declaratia 112, va rog ,daca cineva stie ,cum se evidentiaza scutirea de contributi in urma ord. 13 pe anul 2010 si scutirea se termina in 2011.
Am incercat in varianta de test si apare eroare.
Poate nu stiu eu sa completez.Multumesc.
Referitor la declaratia 112, va rog ,daca cineva stie ,cum se evidentiaza scutirea de contributi in urma ord. 13 pe anul 2010 si scutirea se termina in 2011.
Am incercat in varianta de test si apare eroare.
Poate nu stiu eu sa completez.Multumesc.
buna seara,
as dori sa ma lamuriti daca se poate in legatura cu o problema,
calculez k pt. descarcare gestiune prin formula cunoscuta cu SI si RC,RD,pana aici totul este ok;la descarcare pana acum am mers pe 378=kx RC 707,iar 4428=RC 707X19/100
-de curand am aflat ca adaosul descarcat(378)=kxRC 707-RD378
Buna seara,
Va rog,sa ma ajutati si pe mine ,la societatea pentru care lucrez sunt angajati cu contract de munca pe perioada nedeterminata 3 pensioari,fie cu norma intreaga sau cate 2 ore stiu ca pt. ei nu trebuie sa retin cota de somaj nici de la angajat si nici la angajator,dar nu stiu cum sa fac cu deducerea personala,sa consider pensia ca fiind venit de baza?Mai este in vigoare Legea 19/2000 .:-/
Multumesc!