Bineinteles ca exista motive temeinice pt care imi doresc acest divort.Cu trei copii in casa nu se pune problema divortului ca distractie.
Problema este ca abuzul psihic si fizic este foarte greu de demonstrat daca eu m-am izolat si am ascuns realitatea pt binele copiilor. Dar, de ce imi era frica nu am scapat.Copiii au inceput sa vada realitatea.Cel mare are aproape 6 ani si am impresia ca intelege mai multe decat spune.Surprind momente din casa pe care eu ma stradui sa le ascund, povestite prietenilor in parc. Au inceput sa apara intrebari de genul: De ce nu vrea sa stea cu noi si pleaca de acasa, nu ne mai iubeste? Dar se intoarce? Dar l-am suparat noi?S-a suparat ca nu m-am imbracat repede, nu-i asa, de aceea a plecat...
Stiu ca oricat m-as chinui va fi din ce in ce mai greu sa raspund unor astfel de intrebari si situatii.
Am tacut pana acum pt ca stiu cat de importanta este o familie si credeti-ma ca nu imi este usor sa iau aceasta hotarare. Daca aveam de ales, nu stateam nici o clipa pe ganduri.
Imi doresc o despartire amiabila, inca mai sper la ea, sper ca el sa se razgandeasca, imi doresc ca micutii sa nu fie despartiti pt ca sunt f uniti, iar toata nebunia asta sa nu dureze f mult pentru ca ei sa o simta cat mai putin.
Recunosc ca este un tata minunat si nu vreau in nici un chip sa- l despart de copii.Vreau sa se implice in cresterea lor si sa le fie alaturi. Dar atmosfera acum este de nesuportat. Nu vreau sa ma mai ascund ca este el nervos sau sa tremur cand aud cheia in usa. Vreau un mediu linistit, in care ei sa doarma linistiti, zambind.
Buna ziua,
Suntem casatoriti de opt ani, avem trei copii minori superbi, dar noi nu mai putem forma un cuplu.
Stiu ca ideal ar fi sa mergem impreuna sa depunem actele si sa ne intelegem...Dar daca el nu este de acord si vrea sa imi faca zile negre, ce sanse sunt sa pierd copiii? Deocamdata eu sunt in concediul de ingrijire copil, iar in perioada dinainte tot el era cel care avea un salariu mai mare...
Vreau sa se termine cosmarul din casa noastra si sa isi vada fiecare de viata lui. Dar nu imi doresc sa platesc pentru asta cu copiii mei. Daca exista vreun risc, prefer sa raman aici, si sa ne chinuim reciproc...
As vrea sa merg sa incep procedura, dar mi-e teama.
As vrea sa ma ajutati din experienta dvs. si sa-mi spuneti la ce sa ma astept.
Va multumesc!