avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate Serban Mihai

Activitate Serban Mihai

Multumesc pentru raspunsul prompt , va voi tine la curent cu ultimele dezvoltari ale cazului
Multumesc pentru raspuns , inteleg ca situatia e delicata

Intrebarile mele:

1) Ar trebui sa ma duc la notar sa dau declaratia sau merge si una home made ?

2) Tinand cont de faptul ca politia nu a fost chemata la fata locului si ca victima nu si-a scos cetificat medico-legal , cum va face victima plangere la politie peste o luna sa zicem , ce dovada ar avea ?

3) Daca maine , la 24 de ore de la accident m-as duce la politie , ce repercusiuni as avea eu de suferit ?

Va multumesc
Buna ziua

Circulam cu viteza regulamentara , am virat la stanga , si am acrosat un biciclist care circula pe sensul opus . Acesta a cazut de pe bicicleta si are arcada sparta si o vanataie pe obraz . M-am oferit sa il duc la spital , a refuzat , am si martori , l-am dus acasa . Pana la urma am cazut de acord sa ii cedez o anume suma de bani pentru a nu se duce la politie . Recunosc ca e vina mea , neacordare de prioriate , motivul , desi nu prea conteaza este ca am fost orbit de soare exact din directia din care venea biciclistul . Mentionez ca biciclistul este major .

Intrebarile mele :

1) Chiar daca ne ''impacam '' poate sa ma reclame la politie presupun , in cate zile poate sa faca asta de la producerea accidentului ?

2) Cum voi fi eu sanctionat , mai ales daca respectivul a refuzat sa fie transportat la spital si prezinta doar rani superficiale ?

Va multumesc