Buna dimineata!
S-a mutat la Bucuresti deoarece avocatul celui arestat pt marturie mincinoasa depusese cerere pt judecarea lui in libertate dar sub protectie judiciara,dar i s-a respins cererea si astfel amindoi avocatii au cerut mutarea dosarului deoarece au spus dlor ca dma judecator s-a comportat ca si un procuror,"treaba dmei fiind sa judece nu sa ancheteze",au spus aceasta deoarece dmei a intrebat de ce purta cutit asupra sa si ce motiv a avut de l-a omorit.
Buna dimineata din nou,
Nu,urmarirea penala s-a incheiat,dosarul a ajuns deja in instanta,tinind cont ca dma judecator le-a pus unele intrebari acestor 2,a deranjat(nu stiu sa spun pe cine)cert este ca judecarea dosarului se muta la bucuresti,ceilalti 5 au ramas in libertate inca,n-au primit nici macar o amenda#-o
Multumesc anticipat pt raspunsurile dvs!
Buna dimineata!
Am o mare nelamurire intr-un caz de crima,un baiat,impreuna cu fratele sau si inca un prieten au fost atacati de 7 indivizi,atacatorii find inarmati cu bite si alte lanturi,iar unu din ei cu un cutit,unul din baieti a fost injunghiat de citeva ori in umar si de 2 ori in inima,daupa care atacatorii au uracat intr-o masina si au fugit,fiind chemati la politii,au spus ca au fost doar 5 si nici unu din ei nu stie cine a folosit cutitul,declarind fiecare ca nu foloseste arma alba,unul dintre ei in interval de citeva zile si-a schimbat declaratia de 4 ori,pe acesta l-au si arestat,dupa alte citeva zile a fost arestat si cel care a infaptuit crima, fiind acuzat de omor calificat,ceilalti 5 au ramas in libertate,as dori va rog frumos daca se poate sa-mi spuneti,daca si acesti 5agresori ar putea fi condamnati,iar cel care este arestat pt schimbarea declaratiilor ce pedeapsa ar putea primi.
Astept raspunsul dvs.
Multumesc anticipat!