avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate deea_lady

Activitate deea_lady

Buna.
Mi-a spus cineva ca exista o lege, prin care firmele care angajeaza proaspat absolventi de facultate, care nu au mai lucrat in ultimul an sau nu au carte de munca, obtin anumite beneficii si reduceri la impozite.
Jobul trebuie sa fie in domeniul in care studentul a absolvit nu?
Care este salariul in care absolventul poate fi incadrat? Sau de ce anume depinde asta? :">
Răspuns la discuția Despre somaj !
Doamneeeee, ce angajati incompetenti sunt la stat?? Induc oamenii in eroare. Noroc ca m-am gandit sa caut pe net si sa cer pareri avizate ca de nu renuntam la ideea cu somajul si implicit la dreptul meu. :(
Va multumesc mult
Răspuns la discuția Despre somaj !
Doamna la care am fost cu dosarul mi-a spus ca nu mai am niciun drept la somaj deoarece au expirat cele 60 de zile. Are rost sa merg iar la AJOFM, sa iau numar si sa stau la rand? Sau imi pierd vremea si mi se respinge dosarul?
Discuție Despre somaj !
Buna. Sunt proaspat absolventa de facultate. Ma rog, am absolvit in iunie. Si din cate am inteles, nu mai am dreptul la somaj deoarece in termen de 60 de zile de la absolvirea facultatii nu am fost luata in evidenta de catre Fortele de Munca. Asta inseamna ca mi-am pierdut dreptul la somaj?
Exista alte situatii in care as putea sa imi depun dosarul pt obtinerea indemnizatiei de somaj? De ex. daca imi gasesc de munca dar salariul e mai mic decat somajul?