avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate deltaco

Activitate deltaco

Intrebarea este daca in aceasta situatie, firma poate participa la licitatii pentru achizitiile publice?
Multumesc pentru raspuns. Dar as putea sti in baza caror reguli se procedeaza asa?
Buna ziua.
Tocmai am iesit de la o sedinta de deschidere a ofertelor pentru achizitia lucrarilor de constructii. si am si eu o intrebare.
In cazul unei licitatii cu faza finala electronica - valoarea ofertei nu poate depasi deloc valoarea estimata - publicata in anunt? Nu mai primeste SEAP-ul inscrierea in procedura, chiar daca autoritatea contractanta considera oferta admisibila?
Răspuns la discuția Debut stare de insolventa
Multumesc pentru raspuns!
Cand se declanseaza starea de insolventa a unei societati? La data incheierii sedintei Tribunalului, sau la data primirii instiintarii de catre societate?
Multumesc pentru informatii. dar noi avem la firma 2 buldoexcavatoare si amandoua sunt inscrise in circulatie - unul la primarie si altul la politie ca orice alt autovehicol. M-ar fi interesat unde as putea gasi o clasificare a lor in vederea obtinerii unui ajutor de minimis care specifica faptul ca sunt eligibile doar cele neinmatriculabile.
Buna ziua!
Stie cineva unde as putea sa gasesc care sunt exact utilajele care se incadreaza in aceasta categorie?
Multumesc frumos!
Exista cumva vreo posibilitate a acestei modificari in cazul in care SRL-ul are asociat unic?
Multumesc deocamdata!