,,Conform art 192 din legea 31/1990 ,,Adunarea generala decide prin votul reprezentand majoritatea absoluta a asociatilor si a partilor sociale ,in afara de cazul cand in actul constitutiv se prevede astfel '' ,ceea ce in speta nu se regaseste. Acesta este raspunsul judecatorului,dar eu am convocat de doua ori aga ,am pus la dosar fotocopii dupa scrisoarea recomandata ,dupa anuntul din ziar si conf art 193 din lege adunarea a fost legala .
da i-am facut doua convocari cu scrisoare recomandata ,si a semnat amindoua scrisorile ,am facut si anunt in presa.toate documentele astea plus procese verbale de la aga cu martori ca nu a fost prezent le-am depus la registrul comertului si raspunsul judecatorului a fosta ca aga nu a fost legal constituita,dar eu am urmat toti pasii legali din legea 31
suntem doi asociati intr-o firma ,iar domnul celalalt este si administratorul societatii am convocat de doua ori aga iar dinsul nici nu a venit sa prezinte actele iar aga a hotatrit numirea altui administrator.Am depus hotarirea la registrul comertului iar judecatorul ne-a respins-o .este normal ?
suntem doi asociati intr o firma si ne-am certat am facut o intelegere amiabila ca celalalt asociat sa-mi cumpere partea mea ,suntem 50cu50%,dar astept de 5luni sa-mi dea banii si acum imi spune ca nu are de unde.Dintr-o firma bunicica a adus-o la sapa de lemn si ma intrebam ce as putea face ca sa-l exclud eu din firma.Domnul este si administratorul firmei.