MULTUMESC pt informatii. Nu eram la curent si se pare ca nici asociatia nu stia despre acest lucru. cu asta s-a incheiat o veche si grava problema intre vecini. voi lista legea si chiar voi sublinia pasajele ce ne privesc. se poate face cumva izolatia la jumatate de bloc? ma refer la jumatatea despartita prin casa scarii? ar fi asta o problema daca as ajunge in instanta?
buna tuturor. Va cer si voua ajutorul in speranta ca voi scapa de cosmarul asta. locuiesc la etajul 4 si blocul are un acoperis ridicat cu autorizatie si proiect de locatarii etajului 4(nu stateam atunci in bloc) stau intr-un bloc cu vecini X-(cu care nu te poti intelege in nici un fel.Am facut sesizari la asociatie, presedintele de asociatie dorind sa rezolve problema insa nu vin niciodata macar 11 locatari din 19 ca sa poata sa se stranga semnaturile necesare iar presedintele spune ca nu poate strange bani daca ei nu-si dau acordul la reparatia acoperisului. Unii nu vor sa dea bani pt ca vor sa vanda uscatoria altii nu vor sa o vanda ci vor sa dea bani. la fiecare sedinta de scara doar certuri fara nici un rezultat. Intrebarea mea e : pot sa repar acoperisul (toata suprafata blocului 355mp) pe cheltuiala mea si pe urma sa-i chem in instanta pe locatarii care nu vor sa participe la reparatia acoperisului? cam cat ar dura procesul? Firma mi-ar da garantie 10 ani cu materialele lor si lucrarea ar dura 3 zile insa banii mei cat ar sta blocati?