avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate CMCatalin

Activitate CMCatalin

Răspuns la discuția Nu vor sa.mi dea concediu
da asa este...dar ni s.a spus clar ... :(( planificasem mai demult iesirea dar nu stiam sigur perioada....

Multumesc la toata lumea pentru ajutor
ahhh dar am citit mai atent:
Art. 141 (3) Angajatorul este obligat sa acorde concediu pana la sfarsitul anului urmator, tuturo salariatilor care intr-un an calendaristic nu au efectuat integral concediul de odihna la care aveau dreptul.

deci pana la sfarsitul anului urmator... adica pana in 2010 este obligat sa.mi dea zilele...

gata m.am resemnat.... nu mai plecam nicaieri...

ceva pareri?
Pai o sa ma refuze o data, de doua ori... dar de cate ori...? In afara de asta ni s.a spus ca sa nu mai cerem pana in ianuarie..... deci raman cu zile de concediu pentru la anul ca nu vor sa-mi dea acum.

Nu prea am inteles trebuie sa anunt cu 60 de zile inainte :O ?
Urma sa ii anunt, nu este aprobat pentru ca inca nu am cerut, dar ne.au anuntat ca pana in ianuarie nu mai are nimeni voie. Planificarea era doar in mintea mea.

Si totusi daca nu vor ce pot sa fac?

Multumesc
Deci sunt obligati sa imi aprobe concediul.

Multumesc pentru raspuns.

Buna ziua,

Firma la lucrez nu vrea sa.mi mai dea concediu, tocmai s.a primit mail ca se va implementa un nou program bla bla si ca pana in ianuarie nimeni nu mai are voie la concediu, eu mai am zile de luat si tocmai saptamana viitoare planificasem sa plec o saptamana.

Intrebarea este legala acesta chestie, daca nu la cine ma pot adresa.

Sper ca ma puteti ajuta.

Multumesc