LA NAIBA NU GASESC ACUMA FISA POSTULUI...DAR DESEARA DUPA CE AJUNG DE LA SERVICI O CAUT MAI BINE....DECI....SEFU" ZICE CA IN CARTEA DE MUNCA FUNCTIA E CASIER DAR MESERIA E GESTIONAR. ORICUM ACUM SCRISU DECLARATIA CARE TREBUIE SA I-O DAU I IN CARE SA SPECIFIC MOTIVELE PT CARE NU VREAU S-O SEMNEZ SI CARE CICA O ATASEAZA LA DOSAR . CICA A SUNAT LA SEDIU SI A INTREBAT CUM E PROCEDURA DACA NU VREAU SA SEMNEZ. #-o
ieri a incercat dl direcor ca lipsa la inventar nu este recenta ci din urma ( 1 an si ceva ) dar nu s-au declarat la vremea respectiva ca poate se schimba pretul poate nu stiu ce...bla..bla..bla..ca avem toti gestiune comuna....bla..bla..am semnat la angajare pt retinere 10% pe luna ...si au retinut destul in 2 ani si....daca nu vreau sa semnez atunci azi tre sa aduc un fel de declaratie prin care sa motivez de ce . foarte bine..ii aduc dar de semnat nu sunt de acord pt ca nu s-a produs minusul din vina mea si faptul k ei nu au declarat de la bun inceput la fel...nu e treaba mea....isi ascund gunoiul sub pres si apoi prostii sa plateasca ...si am mai auzit ca daca nu semnez o sa vina revizorii , o sa faca ei inventarul , la fel o sa trebuiasca sa platim si se va retine din garantie....foarte bine din partea mea!!!!!! asa trebuiau sa faca la toate inventarele cred nu sa ia din salarii...care sunt.....no coment...
buna seara . nu stiu daca pt functia de casier meseria de baza e gestionar . nu cunosc nomenclatorul de meserii . sefu' cica e gestiune comuna ...eu doar facturez . nu primesc in gestiune nimic si nu semnez nici un aviz . pe fluturas apare "retinere gestionari" . asta vreau sa stiu : daca sunt gestionar . oricum nu am semnat si nu semnez . astept raspunsuri de la oricine . multumesc
buna ziua . sunt noua nouta pe acest forum si m-am inscris pt ca am mare nevoie de ajutor .sunt casier intr-un magazin cu produse electrocasnice . la anumite perioade se face inventarul . dupa ce se face inventarul se aduc la semnat foile de invantar si pe o foaie e trecuta suma care se retine din salariu . in magazin exista asistenti vanzari , sefi raioane si un sef . la inventare anterioare am semnat pr retinerea a 50 lei apoi 70 lei . dar acuma lipsa e cam .......no coment......250 ....lei..la salariul care este......si la asta no coment.....i-am spus de ieri contabolului ca eu nu smenez asa ceva , eu daca ies lipsa la casa nu-mi plateste nimeni . eu pun banii . si cica e gestiune comuna...pe naiba....vreau sa stiu legal daca este corect asa ceva , daca ar trebui sa mi se impuna si mie semnarea si retinerea din salariu ; eu nu primesc in gestijne nimic . eu doar stau la casa si fac facturi , nu ma deplasez in magazin . mai mult "seful" ameninta ca cine nu semneaza la evaluare i se trece un minus ( adica o penalizare de 10% ) . n-are decat . vreau sa vad pana unde se poate ajunge cu acest analfabet si incompetent . nu risc nimic pt ca eliberarea din functie ar fi o adevarat usurareeee !!!!!!!!!!! am cerut mai demult o copie a cartii de munca si scrie casier la functie . nu gestionar . vreau sa stiu daca legal . vreau sa stiu ce drepturi am . ma ajuta si pe mine cineva ???