Multumesc pentru raspuns.
Am primit confirmarea spuselor d-voastra de la Agentia pentru prestatii sociale (cred ca asa se numeste).
Am fost ieri personal sa ma lamuresc si intr-adevar chiar daca acest concediu fara plata a fost pentru sustinerea unor examene (credeam ca ma pot incadra la categoria de concedii fara plata pentru formarea profesionala cu acordul angajatorului-perioada care in ordonanta este luata in considerare ca stagiu pentru cele 12 luni) nu ma incadrez in conditia celor 12 luni consecutive cu venituri. Mi s-a spus ca se considera numai fractiunile sub 15 zile pentru concediu fara plata.
In cazul meu singura solutie este sa intre tatal copilului in concediu de paternitate, deoarece el va avea cele 12 luni consecutive cu venituri.
lucrez la o societate din 2004 si in februarie 2010 trebuie sa nasc.
pentru a putea beneficia de indemnizatie de crestere a copilului pana la varsa de 2 ani trebuie sa am 12 luni consecutiv lucrate inaintea nasterii copilului? daca din cele 12 luni, 3 (feb,mar,apr 2009) sunt concediu fara plata pentru pregatirea si sustinerea examenelor la facultate (luate cu acordul angajatorului)mai este indeplinita conditia?
Daca am lucrat in continuu, in contul celor 3 luni cu CFS se pot lua in calcul 3 luni cu venituri realizate dinaintea celor 12? de exemplu noiembrie si dec 2008 si ian 2009