avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Activitate viperrr

Activitate viperrr

Nu, doar ce am aflat de poveste pentru ca trimiteam bani lunar in tara pentru un credit pe care el zicea ca l-a facut pentru altceva dar deja era suspect avand in vedere ca valoarea pe care mi-o spuse fusese deja platita bancii de vreo 4 ori peste. Iar acum am gasit defapt contractul de imprumut facut cu banca care se ridica la 7000. Iar inainte ma refeream la faptul ca nu mi se parea posibil ca judecatoria sau cine se implica in aceste recuperari sa iti ia apartamentul chiar daca ai platit.Din cate mi-a spus era vorba de datoria la asociatie, asa ca presupun ca asociatia i-a dat in judecata.(Asta daca este ceva real in aceasta poveste)
Multumesc frumos, asa imi mirosea si mie, adik stiu ca in romania treburile nu merg asa cum ar trebui dar parca nici chiar asa.
Buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema, lucrez in strainatate si de curand am aflat ca socrul meu a incercat sa faca o afacere imobiliara. Situatia este cam abigua dar sper ca intrebarea sa nu fie. Acum 2 ani el impreuna cu 3 prieteni au vrut sa cumpere apartamentul unor oameni ce aveau datorii si pentru asta apartamentul trebuia scos la vanzare. Ei au platit datoriile, iar dupa ce le-au platit, pentru ca apartamentul era aproape de data stabilita pentru scoaterea in vanzare nu au mai putut opri vanzarea. In final mi-a spus ca a intervenit cineva cu relatii si a cumparat apartamentul si ei au ramas fara nimic. Problema este ca acum eu trebuie sa platesc datoria care este destul de mare(7000 euro) si nu prea am incredere in spusele lui. Vroiam sa va intreb daca este posibil ca un apartament sa fie scos la vanzare chiar daca s-au achitat toate datoriile. Va multumesc