"Remuneratia lunara datorata de Cumparator firmei specializate desemnate de Vanzatoare, pentru serviciile prestate potrivit Contractului de administrare este de X EUR/m2 util plus TVA, conform documentatiei cadastrale si a suprafetelor mentionate la Art. 1."
In Art. 1 sunt mentionate suprafata ap, suprafata loc de parcare, cota indiviza spatii comune ale blocului, cota indiviza spatii comune subterane, cota indiviza spatii comune adm, cota indiviza teren.
Acolo nici nu se mentioneaza ca aceste suprafete ar constitui in suma suprafata uitla. Formularea de mai sus referitor la remuneratie este una care duce in eroare si de-acolo nu rezulta clar ca toate suprafetele in suma constituie suprafata utila.
Am si eu o intrebare, cine ma ajuta, voi fi foarte recunoscator.
Sunt proprietar intr-un bloc nou si in contractul de vanzare-cumparare este stipulat ca costul pentru administrare va fi de X EUR/m2 util.
Firma de administrare ne calculeaza costurile lunare cu X EUR stabiliti in contract pe m2 inmultit cu suprafata totala inclusiv parcare, tot felul de suprafete aferente, care in suma e de 2,5 ori mai mare decat suprafata utila.
Puteti sa-mi explicati daca e corect din punct de vedere legal cum procedeaza ei?