avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate Flavia p

Activitate Flavia p

Multumesc foarte mult pentru raspunsul dat. Imi este foarte util. Sper sa se solutioneze situatia cat mai repede!
Tipul activitatii este vanzare prin telefon a unor servicii, deci nu prea ar avea de aface cu drepturi de autor, unde am mai lucrat mereu am avut contract de munca si a fost totul in regula. Doar k aici mediul si conditiile d emunca nu mi se par a fi respectabile si de aceea sunt interesata a inceta colaborarea. In contractul ce l-am semnat cu firma angajatoare, se specifica conditile preavizului, dar nu se mentioneaza nimic despre demisia la zi, in ce conditii se poate realiza. In acest caz s-ar putea aplica prevederile ce le-ati spus mai sus din art 79 al.3 codul muncii?
In aceste conditii eu ma gandesc ce s-ar intampla daca pur si simplu as demisiona la zi?
La firma la care lucrez, in loc de contractele de colaborare sau contracte de munca, se semneaza doar aceste contracte de cesiune.
Sunt legale? In ce conditii pot demisiona dupa semnarea unui asemenea contract? Sunt obligata de a da preavis, sau pot demisiona la zi?