avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate SERGlU

Activitate SERGlU

Răspuns la discuția Cumpararea pe internet
Va multumesc pentru paririle dvs. Aveti dreptate, ar fi mai bine sa renunt la acele medicamente, deoarece si eu aveam dubii in legatura cu ele. Iar in legatura cu operatia, medicul mi-a spus ca nu sunt efecte secundare. Operatia constand in intinderea oaselor de la picioare. Este un singur medic in toata Romania care face asa ceva. Cand am sa imi strang banii, cred ca am sa fac operatia. Va multumesc inca o data.
Răspuns la discuția Cumpararea pe internet
Am 20 de ani, dar medicul endocrinolog mi-a spus ca imi sunt inchise cartilajele si nu poate sa ma ajute cu cresterea in inaltime. Daca nu reusesc cu medicamentele acestea, va trebui sa recurg la o operatie, insa este f costisitoare, in jur de 10 000 Euro, insa pentru operatie am nevoie de acordul ministerului sanatatii. De accea m-am gandit la medicamente... Contractul care o sa il inchei cu acea firma, trebuie inregistrat la notar ? Sau cum se face contractul de vanzare cumparare ca instrumentum?
Buna ziua. Am gasit un site, care spune ca are spre vanzare medicamente pentru cresterea in inaltime. Cu totul ca am fost la un endocrinolog si mi-a spus ca nu mai pot sa fac nimiccu inaltimea mea, mai am o speranta in acele medicamente de pe site-ul respectiv. As dori sa fac un contract cu acea firma si sa pun la clauze ca in cazul in care eu nu cresc dupa administrarea acelor medicamente, sa imi de banii inapoi, fara a ajunge in instanta. Ma puteti ajuta cu niste informatii ? As dori sa imi spuneti daca contractul trebuie identificat la notar (ca sa pot face dovada in caz ca nu cresc in inaltime) si daca se poate un model de contract. Va multumesc.