Buna ziua. Am gasit un site, care spune ca are spre vanzare medicamente pentru cresterea in inaltime. Cu totul ca am fost la un endocrinolog si mi-a spus ca nu mai pot sa fac nimiccu inaltimea mea, mai am o speranta in acele medicamente de pe site-ul respectiv. As dori sa fac un contract cu acea firma si sa pun la clauze ca in cazul in care eu nu cresc dupa administrarea acelor medicamente, sa imi de banii inapoi, fara a ajunge in instanta. Ma puteti ajuta cu niste informatii ? As dori sa imi spuneti daca contractul trebuie identificat la notar (ca sa pot face dovada in caz ca nu cresc in inaltime) si daca se poate un model de contract. Va multumesc.
Exista aceasta posibilitate , daca respectivele medicamente nu produc rezultatul dorit , conform unei clauze contractuale , sa va fie restituit pretul platit.
Sunteti sigura ca e o metoda valabila aceea de a va administra singur , fara indrumarea unui specialiast , aceste medicamente?Macar daca luati aceasta decizie , urmati tratamentul sub supravegherea unui medic endocrinolog , cereti-i parerea in privinta acestor medicamente.
Aveti grija la termenul pe care il vetiu stipula in contract , pentru cazul in care medicamentul nu va da rezultatul scontat. De regula stiu ca acesti vanzatori pun un termen scurt, iar cum dvs. aveti nevoie de timp, ca doar nu veti creste de pe o zi pe alta, exista sansa sa ramaneti pagubit. Ati putea, pe langa aceasta speranta pe care v-ati pus-o in miraculosul medicament, sa incercati si un sport, cum ar handbal sau basket,sa folositi spalierele , intr-o sala de sport, cred ca aceste metode ar fi mai eficiente, depinde insa si de varsta pecare o aveti...daca aveti in jur de 18 pana la 20..este perioada ideala. Succes..si crestere rapida;)
Am 20 de ani, dar medicul endocrinolog mi-a spus ca imi sunt inchise cartilajele si nu poate sa ma ajute cu cresterea in inaltime. Daca nu reusesc cu medicamentele acestea, va trebui sa recurg la o operatie, insa este f costisitoare, in jur de 10 000 Euro, insa pentru operatie am nevoie de acordul ministerului sanatatii. De accea m-am gandit la medicamente... Contractul care o sa il inchei cu acea firma, trebuie inregistrat la notar ? Sau cum se face contractul de vanzare cumparare ca instrumentum?
Dvs fiind persoana fizica forma autentica este o idee foarte buna! Intrebarea este ce firma se obliga la asa ceva? Ca in fond nu ei produc acele medicamente , ci doar le comercializeaza! Eu vad mai degraba raspunderea producatorului decat a furnizorului sau distribuitorului!B-)
Chiar daca respectivii incheie orice tip de contract cu dvs parerea mea este ca , in cazul unui litigiu , vor avea castig de cauza deoarece raspunderea apartine fabricantului , nu vanzatorului!
Mai ganditi-va!
Nu exista astfel de medicamente! Sunt exact ca medicamentele pentru cresterea parului! Odata chel , chel ramai! Numai operatia te mai poate salva! Iar operatia presupune riscuri fiindca nimeni nu garanteaza ca nu pot interveni alte complicatii secundare sau legate de interventia chirurgicala in sine!
Sala fizioterapie
Armand2ro
Buna ziua. Sunt interesat sa imi deschid o sala de fizioterapie si recuperare medicala. Nu sunt medic, intentionez sa angajez personal specializat. As vrea sa ... (vezi toată discuția)