Buna ziua, am avut o experienta cel putin traumatizanta si ma intereseaza ce pot face dpdv legal astfel incat nimeni sa nu mai treaca prin asa ceva.
Am ramas insarcinata, am anuntat medicul ginecolog pe care il alesesem prin recomandare, am mers la ecografie, s-a confirmat, apoi am facut si analizele de HCG, la fel au fost ok.
In saptamana 6 in noaptea de vineri spre sambata am avut o sangerare, astfel ca am contactat medicul ce ma urmarea, pentru ca nu era in oras m-a indrumat la camera de garda a spitalului. Pe langa faptul ca la camera de garda a spitalului se fac consultatii nu e camera de garda, eventual doar urgentele ce vin cu salvarea sunt tratate cu prioritate, am primit un consult fizic si apoi o ecografie. Ecografia a fost efectuata de medicul rezident fara a fi medicul de garda langa ea, la final a venit si el insa cred ca a stat 5 secunde fara a verifica ce a facut medicul rezident, fara a pune mana pe ecograf. Sarcina dupa ecografie a fost considerata oprita din evolutie. Mi s-a oferit acolo varianta de medicamente sau sa astept sa elimin natural, fara a mai cere analize suplimentare, HCG sau altceva, sarcina la 6 saptamani este de multe ori prea mica pentru a fi vazuta corect la ecograf. Medicul care ma urmarea m-a sunat intre timp si insista sa merg sa fac chiuretaj, ca vorbeste ea pentru mine cu cineva de acolo. Am refuzat orice tratament sau operatie.
Pe scurt, sarcina este viabila, si acum sunt insarcinata in 6 luni, cu o sarcina fara probleme. Restul detaliilor ma gandesc ca ar fi oportun sa le discut cu un avocat in cazul in care se ajunge acolo.
Pana atunci, ma intereseaza care sunt pasii legali pe care ii pot intreprinde impotriva acestor 2 medici?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns:
Ankkat , utilizator
23:05, 28 Noiembrie 2019