Buna,
Situatia se prezinta astfel:
Societatea comerciala X a incheiat un contract de comodat pentru niste masini cu mai multe persoane fizice.
Ma intereseaza sa aflu daca aceeasi SC poate inchiria mai departe masinile unei alte societati comerciale. Precizez ca ar avea acordul proprietarilor.
Multumesc anticipat
Multumesc pentru rapsunsul prompt :)
totusi, mai am o intrebare.
dovada primita de la serviciul de inmatriculari auto poate fi trimisa si mai tarziu decat plangerea? pentru ca sunt sigura ca cele 15 zile de la comunicare vor trece pana primesc eu raspunsul de la inmatriculari auto.
precizez ca vreau sa solicit judecarea in lipsa deoarece ar trebui sa ma deplasez cca 400 de km pana in loc. in a carei raza se afla judecatoria.
Am primit prin posta un proces/verbal prin care am primit amenda pentru parcare neregulamentara.
Vrealu sa cer anularea procesului verbal deoarece
1. nu posed masina cu nr. repectiv de inmatriculare, nici nu stiu a cui este.
2. in ziua respectiva ma aflam in localitatea de resedinta, nu in loc. in care "am parcat neregulamentar" ( nu am fost in viata mea acolo).
Procesul verbal a fost incheiat de politia comunitara si nu inteleg de unde pot avea ei datele mele (toate datele din PV sunt corecte) .
Sau si in acest caz (la fel ca la radarele fixe) trimit posesorului autoturismului o instiintare prin care acesta trebuie sa declare cine a condus masina in ziua respectiva? !
Va rog frumos sa-mi spuneti pe ce motive as putea sa-mi intemeiez plangerea si ce dovada ar trebui sa anexez ca sa dovedesc ca in ziua respectiva nu m-am aflat in localitatea x?