Mersi de sfaturi
In prezent NU mai sunt incadrat in grad de handicap, s-a anulat de cateva luni la cererea mea pentru a nu suferi consecinte legale in caz ca sunt prins cu frauda.
Astia de la DGASPC sunt corupti rau, nu reusesc sa port o discutie cu ei, la telefon spun ca sa sun la ASSC iar acestia imi spun sa sun la DGASPC, etc, la email imi dau in 30 zile un raspuns inutil, intr-o zi am fost la ei si doar asa, dupa o ora de asteptare am aflat ca certificatul de handicap a fost anulat. Avea valabilitate "permanenta".
Dosarul meu e semnat de Viorica Oniga, in prezent arestata.
[ link extern ] .
Care ar fi scopul, cu ce m-ar ajuta un certificat medico legal?
Eu de cativa ani sufar de imagine negativa, si ma tem ca voi mai suferi multi ani de acum in colo, prieteni care ieri ma laudau si aveau incredere in mine, azi ma injura cica sunt nebun si handicapat. Nu stiu daca si-au schimbat parerea despre mine auzind de la bunica care ma vorbeste urat pe la spate, sau au intrebat pe la vreo institutie si au aflat informatii de la functionari corupti care habar n-au de protectia datelor personale. Treaba e ca si prieteni din alte orase care nu intra in contact cu bunica, si-au schimbat parerea despre mine peste noapte, de aici banuiam ca au sunat la ASSC sau verificat in vreun registru si au aflat de boala mea falsa.
Certificatul de handicap a fost anulat iar daca spuneti ca nu exista nici un registru al persoanelor bolnave, asta ma linisteste, imi ofera siguranta.
Eu acum vreau sa ma angajez si sa imi fac reclama, fiind o persoana care ofera servicii, asa ca lumea trebuie sa aiba incredere in mine, vreau sa ma asigur ca NIMENI nu va putea verifica si afla ca am fost candva (pe hartie) bolnav psihic
Vreau sa stiu daca poate fi pedepsit cineva, in primul rand bunica si apoi reprezentantii institutiilor statului, pentru imaginea negativa cauzata dand spaga la doctori pentru obtinerea unei boli false, incadrandu-ma la handicap si vorbindu-ma pe la spate. Am facut deja cateva plangeri la politie si intotdeauna primesc aceleasi raspuns, nu se gasesc fapte de natura penala sau contraventionala.