avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut un avocat in Ploiesti! Platesc!
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut un avocat in Ploiesti! Platesc!

CAUT UN AVOCAT! PLATESC!
- Sa fie din Ploiesti sau din apropiere ca sa ne putem intalni in caz de nevoie. Sa aiba timp de o colaborare de lunga durata si sa nu ceara o suma exagerata. Sa ii arat actele si explica in privat toate detaliile.
- Sa ma apere in procesul de punere sub interdictie deschis de parintii mei in 2016 la scurt timp dupa ce acestia au descoperit ca lucrez pe internet in secret si am in banca o suma MARE de bani, cel mai posibil pentru a pune mana pe averea mea.
- Sa ma ajute sa imi fac expertize pentru a dovedi ca sunt sanatos si sa contest si anulez actele de la doctori corupti pe care scrie contrariul, deoarece am fost la doctori iar acestia mi-au zis ca nu fac expertize decat la cererea avocatului sau judecatoriei si desi am cerut acest lucru la judecatorie, nu mi s-au facut. Nimeni din prietenii care ma cunosc nu mi-au zis sa am vreo boala.
- Ulterior sa deschid si eu un proces si sa cer DAUNE pentru ca din copilarie pana in prezent mi-au fost create traume fizice, psihice si de imagine si viata mea nu va mai fi niciodata una normala.

Daca nu e nimeni pe forum din Ploiesti, rog pe cei din alte orase sa ma sfatuiasca cum gasesc un avocat in Ploiesti?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 1 Mai 2017
Regulament Forum

2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri:
- prin intermediul mesageriei private,

- prin alegerea unui consultant din Catalog
www.avocatnet.ro/content/con...

sau

- prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.
www.avocatnet.ro/content/bc|...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor colegi din timisoara Mihaela Hornea Mihaela Hornea am nevoie de un avocat din timisoara in vederea discutarii unei spete. (vezi toată discuția)
Avocat recuperare creante rome rome Asociatie de proprietari din Bucuresti dorim un avocat pentru actionarea in judecata a unor restantieri (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat riccardojunior riccardojunior Am nevoie de un avocat specializat in fraude in Bucuresti ???? (vezi toată discuția)