La terminarea facultatii respective ce ati facut? Ati ajuns sa lucrati intradevar intr-o administratie publica? Stiu ca e greu sa intrati intr-o administratie publica si sa lucrati, sunt etape peste etape, incepi ca debutant etc.. E adevarat, nu?! Cum este sa lucrati in acest domeniu? Sunteti multumiti?
La acestea m-am referit. Imi cer scuze daca sunt prea multe intrebari, as vrea sa cunosc cat mai multe si mai ales din prisma celor care lucreaza. Multumesc.
Ce combinatie de job poti face cu Dreptul si Ase-ul? Ce pot lucra in cazul in care le am pe amandoua???
Va rog frumos sa ma luminati si pe mine cu privire la acest aspect pentru ca as vrea sa stiu. Va rog.
Salut! De ce la un job de genul operator facturare in dreptul cerintelor scrie ca doreste persoana cu studii superioare? Adica, eu personal cred ca aceasta treaba o poate face si o persoana care a terminat liceul cu profil informatica.
E adevarat ca acel salariu pe care il iei pentru ca ai facut studii superioare il obtii doar daca lucrezi in domeniul respectiv?, nu sunt exceptii?!
Multumesc.
Buna. Caut persoane care sunt studenti sau absolventi ai Fac. de Drept si Administratie Publica si as vrea sa ii intreb spre ce au inclinat cu privire la acest domeniu? Lucrati intr-o administratie publica? Sunteti multumiti?