avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O privire, doua, trei prin site-urile de job-uri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O privire, doua, trei prin site-urile de job-uri

Salut! De ce la un job de genul operator facturare in dreptul cerintelor scrie ca doreste persoana cu studii superioare? Adica, eu personal cred ca aceasta treaba o poate face si o persoana care a terminat liceul cu profil informatica.
E adevarat ca acel salariu pe care il iei pentru ca ai facut studii superioare il obtii doar daca lucrezi in domeniul respectiv?, nu sunt exceptii?!
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: wiliilie , utilizator 11:24, 25 Februarie 2010
Buna ziua!
Probabil ca acel angajator are mai multa incredere in cei cu studii superioare!
Succes in continuare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea terminata > mai multi bani? bia99 bia99 salutare, lucrez la o companie destul de maricica cu ~500 angajati, peste 35 de sedii.. adica ma rog, o companie medie. eu sunt angajat cu studii medi, cel ... (vezi toată discuția)
Incadrare in urma absolvirii unei facultati iulian2000 iulian2000 Buna seara, Am si eu o intrebare, la care sper din tot sufletul sa imi raspundeti: de 2 ani lucrez la o firma de contabilitate ca si contabil, numai ca pe ... (vezi toată discuția)
Salarizarea dupa absolvirea facultatii lupan2maria lupan2maria as dori si eu o informatie si nu stiu de unde sa o obtin ma poate cineva lamuri? va rog din suflet am fost angajata la o primarie rurala ca referent cu ... (vezi toată discuția)